Σημείωση πριν από την εγκατάσταση ειδικού χειριστή για τη χύτευση

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-08-05

Με τον επονομασμό της μηχανοποίησης, όταν ο χειριστής εργάζεται εδώ και πολύ καιρό, τα εσωτερικά τμήματα του χειριστηρίου θα φθαρούν λόγω της εργασίας, και λόγω της εργασίας του για μεγάλο χρονικό διάστημα, το κύκλωμα και κάθε εξάρτημα θα παράγουν κατανάλωση θερμότητας, εύκολο να καεί η πλακέτα κυκλωμάτων. Συνεπώς, για την έγχυση, η ειδική εγκατάσταση και συντήρηση του μηχανοδηγού με καλούπια είναι πολύ υψηλές. Για την αποτελεσματικότερη απόδοση της εργασίας πριν από τη χρήση ειδικής μηχανής χύτευσης με έγχυση χειριστή πρέπει να είναι σαφής σχετικά με τις ακόλουθες προφυλάξεις εγκατάστασης:

1, σε δύο παρακείμενες μονάδες έγχυσης, η διεύθυνση εγκατάστασης των μηχανών εκμάθησης πρέπει να είναι σαφής.

2.Όλες οι ενέργειες και οι κινήσεις δεν επηρεάζουν τον διακόπτη της θύρας ασφαλείας της μηχανής χύτευσης.

3, ο χειριστής όλων των γραμμικών, περιστρεφόμενων και άλλων ενεργειών μπορεί να ρυθμιστεί επί τόπου, και μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα ορισμένο φάσμα σφαλμάτων, μόλις το σφάλμα της προκαθορισμένης τιμής, θα σημάνει εγκαίρως συναγερμό και θα σταματήσει τη δράση, και θα εμφανίζει τις πληροφορίες σφάλματος στην οθόνη αφής.

4, το μηχάνημα χύτευσης ή η αστοχία του χειριστή της ένεσης, το μηχάνημα χύτευσης της ένεσης και ο χειριστής θα είναι συνδεμένοι. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο χειριστής αποτυγχάνει, η μηχανή διάτρησης της ένεσης θα σταματήσει τη λειτουργία. Επίσης στην ένεση η βλάβη του μηχανήματος, ο χειραγωγός θα σταματήσει την δράση.

Πέντε.Ο βραχίονας έχει λειτουργία κατά της σύγκρουσης: σε περίπτωση εσφαλμένης λειτουργίας, το πρόγραμμα είναι εξοπλισμένο με αυτόματη λειτουργία κατά της σύγκρουσης, η οποία μπορεί αυτόματα να κρίνει και να σταματά τη δράση σύμφωνα με τη ροπή του κινητήρα, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η απώλεια.

6, ο χειραγωγός και η δράση της μηχανής διάτρησης της ένεσης είναι συνεπείς, δηλαδή δεν θα παράγει επιταχυντή ούτε θα παρεμβάλλεται στη δράση της μηχανής διάτρησης της ένεσης, ούτε η δράση του εκμεταλλευτή θα οδηγήσει στην υπερβολική επέκταση του κύκλου παραγωγής της μηχανής διάτρησης της ένεσης.

7.Σε περίπτωση διακοπής της χύτευσης με έγχυση (διακοπή βλάβης, κανονική διακοπή λειτουργίας, αντικατάσταση μούχλας, συντήρηση εξοπλισμού κ.λπ.), ο χειριστής μπορεί να τοποθετηθεί χειροκίνητα σε ασφαλή θέση ή σε άλλες απαραίτητες θέσεις· Δεν επηρεάζει τις εργασίες αντικατάστασης μούχλας και συντήρησης εξοπλισμού.

8, η αστοχία του χειριστή (όπως δεν υπάρχει, το προϊόν δεν αφαιρείται, το προϊόν απορρίπτεται κ.λπ.) θα σημάνει αμέσως συναγερμό και θα σταματήσει στην οθόνη αφής για να δείξει το σφάλμα του, εύκολο να προκαλέσει γρήγορα προβλήματα.

9, ορισμένα προϊόντα χρειάζονται τον χειραγωγό για να συμπεριλάβει το σύστημα ψεκασμού με το μέσο αποδέσμευσης της μούχλας, ο παράγοντας αποδέσμευσης της μούχλας μπορεί να ψεκαστεί με ακρίβεια στην κοιλότητα μετά το άνοιγμα της μούχλας (η γωνία ακροφυσίου είναι ρυθμιζόμενη) και μπορεί να ρυθμίσει τη δοσολογία, μπορεί να ρυθμίσει τη συχνότητα ψεκασμού.

10, δηλαδή, όλες οι παράμετροι και οι ρυθμίσεις δεδομένων μπορούν να ρυθμιστούν και να τροποποιηθούν μέσω του υπολογιστή, και στη συνέχεια, μέχρι το σύστημα χειρισμού που πρόκειται να εκτελεστεί, μπορούν επίσης να ρυθμιστούν απευθείας στις μηχανικές παραμέτρους και δεδομένα χειρός

Σύμφωνα με τα ανωτέρω ζητήματα που χρήζουν προσοχής, η εύλογη εγκατάσταση και η αποσφαλμάτωση μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την αποδοτικότητα παραγωγής του εργοστασίου. Οι κατασκευαστές πρέπει να προσέχουν πριν την εγκατάσταση.

Ειδικός χειριστής για τη χύτευση


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top