Οι τύποι σύνδεσης με βαλβίδα και σωλήνες

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-06-08

Στο τελευταίο άρθρο, παρουσιάσαμε τη σύνδεση της βαλβίδας και του σωλήνα:   Σύνδεση φλάντζας , στην πραγματικότητα υπάρχουν και άλλοι τύποι βαλβίδων και σωλήνων, όπως σύνδεση συγκόλλησης, σύνδεση γκοφρέτας, σύνδεση σπειρώματος, σύνδεση σιδήρου κ.λπ.

 

Σύνδεση φλάντζας

Σύνδεση φλάντζας   είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι τύποι σύνδεσης βαλβίδων που συνδέονται με αγωγούς ή εξοπλισμό. Είναι μια αποσπώμενη μέθοδος σύνδεσης με την οποία η φλάντζα, το παρέμβυσμα και το μπουλόνι συνδυάζονται ως πλήρεις ρυθμίσεις δομής στεγανοποίησης. Παρακαλώ δες   ΕΔΩ   για τις αναλυτικές πληροφορίες.

 

Σύνδεση συγκόλλησης

Η σύνδεση συγκόλλησης αναφέρεται στο σώμα της βαλβίδας με εγκοπή συγκόλλησης και το σύστημα σωλήνων συνδέεται με συγκόλληση. Τα API 600, ASME B 16.34 και άλλα πρότυπα ορίζουν την εγκοπή συγκόλλησης. ο   μορφή   της αυλάκωσης συγκόλλησης έχει ως εξής:

20200414232918caaeb6285d0a4dd3b9f3ac332ddbce35.jpg

Οι συνδέσεις συγκόλλησης μεταξύ βαλβίδων και αγωγών μπορούν να χωριστούν σε συνδέσεις συγκόλλησης με πισινό (BW) και συνδέσεις υποδοχής (SW). Ο σύνδεσμος συγκόλλησης με άκρη (BW) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα μεγέθη, τις συνθήκες λειτουργίας υπό πίεση και υψηλής θερμοκρασίας, ο σύνδεσμος συγκόλλησης με πρίζα (SW) είναι γενικά κατάλληλος για βαλβίδα με λιγότερο από DN50.

 

Σύνδεση Wafer

Σύνδεση Wafer ένας τύπος σύνδεσης στην οποία οι φλάντζες του σωλήνα και στις δύο πλευρές της βαλβίδας είναι βιδωμένες στην πλευρά του συστήματος σωλήνων.

2.jpg

Σύνδεση με σπείρωμα

Η σύνδεση με σπείρωμα αναφέρεται στη σύνδεση των εσωτερικών ή εξωτερικών σπειρωμάτων του σώματος της βαλβίδας με το σωλήνα.

3.png

Σύνδεση Ferrule

Το σώμα της βαλβίδας με σφιγκτήρες συνδέεται με το σύστημα σωληνώσεων μέσω ενός ferrule.

4.jpg

Ντέτσο προσφέρει μεγάλη ποικιλία φλαντζών σωλήνων σε ανθρακούχο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και κράμα νικελίου. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ειδικές φλάντζες όπως   μακριά φλάντζα λαιμού συγκόλλησης , ειδική αίτηση υλικού και   φλάντζες σωλήνων υψηλής απόδοσης . Περισσότερες χαλύβδινες φλάντζες και ανάγκες σωλήνων, καλέστε μας τώρα ή στείλτε μας email

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top