Η μελλοντική προοπτική ανάπτυξης των κεραμικών ακριβείας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-03-02

prcision κεραμικά είναι νέα κεραμικά προϊόντα διαφορετικά από τα παραδοσιακά κεραμικά, επίσης γνωστά ως λειτουργικά κεραμικά, μηχανική κεραμικά και τεχνικά κεραμικά. Από την άποψη της σύνθεσης, μπορεί να χωριστεί σε καρβίδια, νιτρίδια, οξείδια και βόριο. Όσον αφορά τη χρήση, μπορεί να χωριστεί σε δομικά κεραμικά, κοπή κεραμικών και λειτουργικών κεραμικών, βιομηχανικών κεραμικών κ.λπ.

prcision κεραμικά κατασκευάζονται με αυστηρό έλεγχο των συστατικών και συγκεκριμένων διαδικασιών χωρίς μηχανική λείανση και να έχουν μια ομαλή και λεία επιφάνεια και να πληρούν τις απαιτήσεις του μεγέθους της δημόσιας υπηρεσίας. Χρησιμοποιείται κυρίως για να κατασκευάζει υποστρώματα κυκλώματος, μπομπίνες πηνίου, πρίζες σωλήνα, πορσελάνη μονωτικής πορσελάνης υψηλής-voltage, κώνοι μύτης κ.λπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υψηλό υλικό-Temperature με καλή σεισμική αντίσταση.

in τα τελευταία χρόνια, οι χώρες σε όλο τον κόσμο αλλάζουν από την παραδοσιακή κεραμική σε νέα κεραμικά. Τα κεραμικά δεν περιορίζονται μόνο στην τέχνη, την καθημερινή ζωή κ.λπ., αλλά χρησιμοποιούνται ευρέως σε θερμική αγωγή, θερμομηχανικούς, αισθητήρες αισθητήρες, οπτικά πεδία και νέα ενεργειακά πεδία έχουν γίνει τα κύρια σημεία έρευνας σε διάφορες χώρες.

-nnew κεραμικά είναι Πολύ ανώτερη από την παραδοσιακή κεραμική, τα υπάρχοντα μεταλλικά ή μη ενημερωτικά υλικά σε αντίσταση υψηλής θερμοκρασίας, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή στη φθορά, υπερσύγχρονη και υπεραγωγιμότητα. Τα νέα κεραμικά έχουν επίσης φωτοευαίσθητες, ευαίσθητες σε φυσικό αέριο, θερμική, υγρασία ευαίσθητες, πιεζοηλεκτρικές και άλλες λειτουργίες, οι οποίες αποτελούν τη βάση για την παρασκευή τεχνητών υλικών πληροφοριών. Ως εκ τούτου, εκείνη την εποχή, ορισμένες χώρες, ειδικά εκείνες με σχετικά ευημερούσα οικονομία και τεχνολογία, θέτουν την ανάπτυξη νέων κεραμικών υλικών σε μια σημαντική στρατηγική θέση και γύρισαν μεγάλο αριθμό τεχνικών μηχανικών και κεφάλαια στην έρευνα και ανάπτυξη νέων κεραμικών υλικών .

as ένα κεραμικό ακρίβειας, η κύρια διαφορά μεταξύ του και της γενικής κεραμικής είναι ότι τα υλικά των κεραμικών ακρίβειας είναι αυστηρά επιλεγμένα, δηλαδή, να αποκτήσουν υψηλά-purily υλικά που πληρούν τις απαιτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο και το μέγεθος των σωματιδίων Από τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι όσο το δυνατόν καλύτερα, η οποία δεν χρειάζεται να είναι ακριβής. Ελέγξτε τη χημική της σύνθεση για να αποφύγετε την ανάμιξη ανεπιθύμητων ακαθαρσιών και απώλειας πτήσης ή πτητικότητας κάθε συστατικού και στη συνέχεια να ελέγξει τη μικροδομή, δίνοντας μεγάλη προσοχή στο μέγεθος των σωματιδίων των συμπιεσμένων σωματιδίων, τη διεπαφή των σωματιδίων, των πόρων κ.λπ. Κάτω από αυτή τη σειρά προσπαθειών, οι διάφορες εξαιρετικές λειτουργίες μοναδικές σε κεραμικές μπορούν να αντικατοπτριστούν πλήρως.



Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top