Το σήμα εξόδου του περιστροφικού κωδικοποιητή που χρησιμοποιούμε τον τρόπο χρήσης του σήματος εξόδου του περιστροφικού κωδικοποιητή?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-12-26

  Ο περιστροφικός κωδικοποιητής χρησιμοποιείται για την ταχύτητα σημαίνει ότι όλοι στην πραγματική λειτουργία της εφαρμογής, θα έρθουν σε επαφή με τον τύπο σήματος εξόδου του περιστροφικού κωδικοποιητή, δεν ξέρω αν αυτοί οι τύποι καλύτερα; Σήμερα λίτρα ηλεκτρονικά καθολικά σε όλους κάτω από αυτόν τον τομέα γνωρίζουν πώς. Η αλληλουχία σήματος ως περιστροφικός κωδικοποιητής. Z. --Όταν ο άξονας σε κατεύθυνση δεξιόστροφα, πατήστε το παλμό εξόδου χάρτη, ένα σήμα καναλιού στο b

channel πριν. Όταν η περιστροφή του άξονα CCW, ένα σήμα καναλιού βρίσκεται μετά το κανάλι Β. Για να προσδιοριστεί ο άξονας είναι προς τα εμπρός ή αντίστροφα.

  -Ο περιστροφικός κωδικοποιητής μηδενικού σήματος

  γύροι ανά επανάσταση κωδικοποιητή Α Παλμός, που ονομάζεται παλμός μηδενικού παλμού ή δείκτη, χρησιμοποιείται μηδενικός παλμός για να προσδιορίσει Η μηδενική θέση ή να προσδιορίσει τη θέση.

  για να μετρήσει με ακρίβεια τον μηδενικό παλμό, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση της περιστροφής, ο μηδενικός παλμός είναι υψηλή ως η συνδυασμένη έξοδος των δύο καναλιών. Η παρουσία της διαφοράς φάσης μεταξύ των καναλιών, ο μηδενικός παλμός του μισού μήκους παλμού. έξοδος, αποτυχία τροφοδοσίας, ο συναγερμός σφάλματος εκπομπής φωτός, έτσι ώστε οι χρήστες έγκαιρα κωδικοποιητή αντικατάστασης. , Έξοδος σύντομη αποτελεσματική απόσταση. Ο περιστροφικός κωδικοποιητής για τον αυξητικό κωδικοποιητή της εξόδου, χρησιμοποιείται σπάνια. , Ltd.

Έχουμε

 The Full Range Advanced Production και Εξοπλισμός δοκιμών, ποιότητας και πρότυπα παράδοσης, οι πελάτες παίρνουν τον έπαινο κατά τη διάρκεια των ετών και η κοινότητα, η εταιρεία έχει μια επαγγελματική ομάδα RD, Εάν οι απαιτήσεις σχεδιασμού, επικοινωνήστε μαζί μας!

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Huizhou Howang Electronics Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top