Τύποι μηχανής άλεσης CNC

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-02-12

Μια μηχανή άλεσης αποτελείται από διάφορα συστατικά που κόβουν τα τεμάχια προς κατεργασία. Κάθε τύπος μηχανής άλεσης έχει μια μοναδική ρύθμιση, επιτρέποντας περαιτέρω διαφορετικές λειτουργίες. Παρακάτω είναι οι κοινοί τύποι που μπορείτε να εξετάσετε για το έργο σας.

Κάθετη μηχανή άλεσης

Vertical Milling Machine.jpeg

Η κάθετη μηχανή άλεσης είναι ένα 3-μηχανή άξονα με τον πίνακα και τον βραχίονα που συνδέονται με μια κάθετη στήλη, και ο άξονας είναι κάθετος.

Αφενός, όσον αφορά το βραχίονα, το τραπέζι κινείται πάνω-κάτω στο ζ-άξονα.

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τον άξονα, η κίνηση του πίνακα εξαρτάται από τον τύπο κάθετης μηχανής άλεσης. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε έναν κάθετο μύλο πυργίσκου, ο άξονας είναι ακίνητος ενώ ο πίνακας κινείται κατά μήκος του Χ-άξονα. Σε έναν κάθετο μύλο κρεβατιών, ο πίνακας μπορεί να κινηθεί στο x-άξονα και ο άξονας κατά μήκος της κατεύθυνσης του βραχίονα στο y-άξονα.

Οι κάθετες μηχανές άλεσης είναι κατάλληλες για πολύπλοκες εργασίες λόγω της ακρίβειάς τους. Επίσης, είναι κατάλληλα για εργασία σε κάθετες επιφάνειες και γωνιακά σχήματα.


Οριζόντια μηχανή άλεσης

Horizontal Milling Machine.jpeg

Οριζόντιες μηχανές άλεσης είναι σαν κάθετες μηχανές άλεσης. Ωστόσο, τα καθολικά μπορούν να περιστρέφονται κατά μήκος του ζ-άξονα. Ως εκ τούτου, είναι 4.-Μηχανές άλεσης άξονα. Έχουν επίσης έναν άξονα με οριζόντιο προσανατολισμό.

Αυτά τα μηχανήματα είναι λιγότερο ευέλικτα από τα κάθετα ομόλογά τους. Παρ 'όλα αυτά, είναι πιο κατάλληλα για βαριά κατεργασία.


Πολυάριθμες-Άξονας CNC άλεση Μηχανή

Πολυάριθμες-Μηχανή άλεσης άξονα CNC μπορεί να κόψει σε διαφορετικές γωνίες και να κινηθεί κατά μήκος διαφορετικών άσσων. Υπάρχουν διάφορα είδη πολλαπλών-Μηχανές άλεσης άξονα:

– 2-Μηχανές άλεσης άξονα

2-Οι μηχανές άλεσης άξονα μπορούν να επεξεργαστούν ένα κομμάτι προς κατεργασία στους άξονες Χ και ζ. Ως εκ τούτου, μπορούν να κόψουν κάθετα και οριζόντια σε μια κατεύθυνση. Είναι ο απλούστερος τύπος μύλων.

– 3-Μηχανές άλεσης άξονα

3-axis milling machines.png

3-Οι μηχανές άλεσης άξονα μπορούν να κινηθούν στους άξονες x, y, και z. Ως εκ τούτου, μπορούν να κόψουν τα κομμάτια προς κατεργασία κάθετα σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Είναι το πιο κοινό-μηχανή άλεσης άξονα. Ωστόσο, έχουν ορισμένους περιορισμούς όπως η ομοιόμορφη γωνία μειώνει τη δυνατότητα να κόψουν μερικά σύνθετα μέρη.

– 4-Μηχανές άλεσης άξονα

4-axis milling machines.png

4-Ο άξονας της μηχανής άλεσης άξονα μπορεί να ταξιδέψει κατά μήκος των τριών αξόνων: επάνω και κάτω, πλευρά προς πλευρά, και εμπρός και πίσω χωρίς να κινείται το κομμάτι προς κατεργασία. Μπορεί επίσης να περιστραφεί κατά μήκος του Χ-άξονα ή Α-άξονα. Ως εκ τούτου, είναι μια κατάλληλη επιλογή για την κοπή-και άλλες πολύπλοκες εργασίες άλεσης. Αυτές οι μηχανές είναι γρήγορες, ακριβείς και ακριβείς.

– 5-Μηχανή άλεσης άξονα CNC

5-axis milling machines.png

A 5-Ο άξονας της μηχανής άλεσης άξονα και το εργαλείο κοπής κινούνται κατά μήκος τριών αξόνων και επιτρέπουν την περιστροφή κατά μήκος δύο αξόνων (οποιοδήποτε από τα x-άξονα, y-άξονα και z-άξονα). Μπορούν να εργαστούν σε διάφορα μέρη και είναι τα πληρέστερα πολλαπλά-Μηχανή CNC άξονα.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: Project Manager

Τμήμα: Engineer

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 0769-86651595

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15322401809

Δικτυακός τόπος: fmmachining.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top