Τι είναι τα δερμάτινα προϊόντα;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-10-26

Τα δερμάτινα προϊόντα περιλαμβάνουν: δερμάτινος καναπές Bai, δερμάτινη καρέκλα, δερμάτινο κρεβάτι, δερμάτινη τσάντα, δερμάτινο μαστίγιο, δερμάτινο χέρι Du κάλυμμα, δερμάτινα ρούχα, δερμάτινα παπούτσια Zhi δερμάτινα παπούτσια, μάνατζερ και35 39, τσάντα Dao, βαλίτσα, βαλίτσα, πορτοφόλι, τσάντα με κλειδιά και άλλα δερμάτινα είδη.

1.Δερμάτινος καναπές

Ο δερμάτινος καναπές είναι κάθισμα από δέρμα ζώου, όπως δέρμα χοιρείου κρέατος, δέρμα αγελάδας, δέρμα προβάτου και άλλα δέρματα ζώων, τα οποία παρασκευάζονται με ειδική τεχνολογία.Επειδή το δέρμα από δέρμα έχει τις λειτουργίες της διαπερατότητας του αέρα και της καλής μαλακίας, είναι πολύ άνετο για τους ανθρώπους να κάθονται και να μην είναι εύκολο να λερωθούν.

2.Δερμάτινο κρεβάτι

Με τη συνεχή βελτίωση των ανθρώπων και του βιοτικού επιπέδου 39, η ζήτηση για ποιότητα ύπνου είναι υψηλότερη και υψηλότερη.Το Δερμάτινο κρεβάτι δεν είναι μόνο άνετο και απαλό, αλλά και πανέμορφο στο χρώμα, απαλό σε σχήμα, ευγενές και κομψό.Είναι δημοφιλής στους ανθρώπους.Υπάρχουν δέκα μάρκες δερμάτινου κρεβατιού στην αγορά επίπλων, και τα χρώματα είναι κυρίως λευκά, κόκκινα, μωβ και καφέ.

Τρία.Δερμάτινη τσάντα

Ο δερμάτινος σάκος είναι μια σακούλα από γνήσιο δέρμα ή τεχνητό δέρμα.Οι πραγματικές δερμάτινες σακούλες είναι πιο ευγενείς, συμπεριλαμβανομένων κυρίως των σακουλών χρημάτων, των επίσημων σακουλών, των φακέλων βιβλίων κ.λπ.· σύμφωνα με το φύλο των χρηστών, μπορούν να χωριστούν σε άνδρες και.35,39.Οι δερμάτινες σακούλες είναι γενικά μικρές σε μέγεθος και περιέχουν κυρίως ακριβά πράγματα.

4.Δερμάτινο μαστίγιο

Ένα μαστίγιο από δέρμα, φτιαγμένο από μακριές λωρίδες δέρματος, προσκολλημένο σε ξύλο ή μεταλλική ράβδο στην άλλη άκρη, που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των ζώων, των εξημερωμένων ζώων κ.λπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως όπλο αυτοάμυνας, το οποίο είναι ελαφρώς διαφορετικό από το μαστίγιο σε 18 είδη όπλων.

Πέντε.Δερμάτινα ρούχα

Το δέρμα είναι ένα είδος ένδυσης από δέρμα που είναι κατασκευασμένο από δέρμα ζώου και κατεργασμένο με ειδική τεχνολογία.Η κύρια λειτουργία του είναι να αποτρέπει το κρύο.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για δερμάτινα ενδύματα είναι δέρμα αγελάδας, δέρμα προβάτου, δέρμα φιδιού, δέρμα ψαριών και άλλα δέρματα ζώων.

3.jpg

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Guangdong Jianshang Industrial Investment Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Guangdong Jianshang Industrial Investment Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: manager

Τμήμα: Marketing Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 0769-23067698

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86-13143273913

Δικτυακός τόπος: ttqok.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 518-521, 5th floor, block B, No.7 Xinji Road, Nancheng street, Dongguan City, Guangdong Province ,China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top