Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πλαστικού σωλήνα PE και του σωλήνα PE;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-11-27

321e23a00807e6601a1971a6aaccafa.jpg


Οι σωλήνες PP και οι πλαστικοί σωλήνες PE είναι ευρέως χρησιμοποιούμενα νέα φιλικά προς το περιβάλλον δομικά υλικά τα τελευταία χρόνια. Τόσο οι σωλήνες PP όσο και οι σωλήνες PE έχουν τα χαρακτηριστικά μη τοξικών, άοσμων, ανθεκτικών στη διάβρωση και χαμηλής θερμοκρασίας. Λοιπόν, ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο τύπων σωλήνων;




    Ο σωλήνας PP είναι μια θερμοπλαστική ρητίνη-πολυπροπυλένιο που πολυμερίζεται από προπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο, μια θερμοπλαστική ρητίνη, έχει τη χαμηλότερη πυκνότητα μεταξύ των πλαστικών γενικής χρήσης, αλλά η συνολική του απόδοση είναι υψηλότερη πρώτη ύλη για σωλήνες. Ο σωλήνας που παράγεται με πολυπροπυλένιο ως πρώτη ύλη είναι ο σωλήνας PP. Τα χαρακτηριστικά του σωλήνα PP είναι καλή αντοχή στη διάβρωση, αντοχή στη θερμότητα και μηχανικές ιδιότητες, καθώς και οι μη τοξικές, άοσμες και ασφαλέστερες πρώτες ύλες και η λεία επιφάνεια του σωλήνα, Ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και εγκατάσταση.




    Η χημική ονομασία της πρώτης ύλης για την παραγωγή πλαστικού σωλήνα PE είναι το πολυαιθυλένιο, το οποίο είναι μια θερμοπλαστική ρητίνη πολυμερισμένη από αιθυλένιο. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του είναι αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες, καλές χημικές ιδιότητες και μπορεί να αντέξει τα περισσότερα όξινα και αλκαλικά μέσα. Ο ίδιος ο πλαστικός σωλήνας PE έχει ελαφρύ βάρος, καλή αντοχή, καλή αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες, μη τοξικό, σχετικά φτηνό, υψηλή αντοχή σε κρούση, αλλά χαμηλή συμπίεση και αντοχή σε εφελκυσμό. Συγκόλληση θερμού τήγματος, σωλήνας πόσιμου νερού σύνδεσης νήματος φλάντζας, σωλήνας βρόχινου νερού, αγωγοί αερίου, βιομηχανικοί αδιάβροχοι αγωγοί.




    Η χημική ονομασία της πρώτης ύλης του σωλήνα PP είναι πολυπροπυλένιο, το οποίο πολυμερίζεται με προπυλένιο και είναι επίσης ένα είδος θερμοπλαστικής ρητίνης. Εκτός από τα πλεονεκτήματα της αντοχής στη διάβρωση και της μη τοξικότητας, το πιο προφανές χαρακτηριστικό του σωλήνα PP είναι η υψηλή αντοχή και η σκληρότητα της επιφάνειας. Είναι επίσης σχετικά υψηλό. Τα χαρακτηριστικά των σωλήνων PP παρουσιάζονται σε καλή αντοχή στη διάβρωση, ανθεκτική στη θερμότητα και μηχανικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με τις μη τοξικές, άοσμες και ασφαλέστερες πρώτες ύλες, την ομαλή επιφάνεια των σωλήνων, την ελαφριά υφή και την εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση. Χρησιμοποιείται ευρέως σε κατασκευαστικούς και οικιακούς σωλήνες παροχής νερού.




    Όσον αφορά την τρέχουσα συχνότητα χρήσης, τόσο οι σωλήνες PP όσο και οι σωλήνες PE έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα. Οι σωλήνες PP είναι ισχυρότεροι από τους πλαστικούς σωλήνες PE, οι σωλήνες PE είναι μαλακότεροι από τους σωλήνες PP και έχουν καλύτερη αντίσταση χαμηλής θερμοκρασίας από τους σωλήνες PP. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε κατάλληλους σωλήνες ανάλογα με τους διαφορετικούς τόπους χρήσης και τις απαιτήσεις εφαρμογής πεδίου.


Τα προϊόντα πλαστικού υλικού Dongguan Shangyu ειδικεύονται στην παραγωγή εξωθημένων πλαστικών προφίλ. Μπορούμε να προσαρμόσουμε και να επεξεργαστούμε μια ποικιλία πλαστικών προφίλ, προφίλ PVC, προφίλ ABS, προφίλ PP, πλαστικές γωνίες και αμπαζούρ PC. Πλαστικά προφίλ, πλαστικοί σωλήνες PE και άλλα προφίλ. Έχουμε το δικό μας δωμάτιο μούχλας, παρέχουμε επαγγελματικά λύσεις για διάφορους τύπους προφίλ για επιχειρήσεις και έχουμε 20 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την προσαρμογή της επεξεργασίας μούχλας.


      Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο Shangyu Plastic Factory: www.shangyusujiao.com




Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top