Ποια είναι η επίδραση του περιβάλλοντος βυθού στην καθοδική προστασία?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-04-22
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διαβρωτικότητα του εδάφους της θάλασσας όταν ο υποβρύχιος αγωγός είναι θαμμένος ή τοποθετείται στον βυθό και απευθείας επαφές με το έδαφος της θάλασσας. Οι κύριοι παράγοντες περιλαμβάνουν την αντίσταση του εδάφους, το δυναμικό οξειδοαναγωγής, η αλατότητα, η περιεκτικότητα σε νερό, η τιμή του ρΗ, ο μικροοργανισμός του εδάφους και ο τύπος εδάφους. Αυτοί οι παράγοντες συχνά επηρεάζουν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα τα πολύπλοκα χαρακτηριστικά διάβρωσης του εδάφους του βυθού. Η μελέτη σχετικά με τη διαβρωτικότητα του εδάφους της θάλασσας έχει αποδείξει τη διαβρωτικότητα των συντελεστών διάβρωσης στο έδαφος του θαλάσσιου βυθού.


1 διαφορετικός. Η διαβρωτικότητα των ιζημάτων βυθού καθορίζεται από όλους τους παράγοντες διάβρωσης. Η διαβρωτικότητα των ιζημάτων βυθού σε μια συγκεκριμένη περιοχή της θάλασσας μπορεί να καθοριστεί και να προβλεφθεί με τη μέτρηση των ενιαίων ή πολλαπλών διάβρωσης παραγόντων των ιζημάτων βυθού στην περιοχή της θάλασσας, επομένως, η ανάλυση παράγοντα διάβρωσης και η πρόβλεψη διάβρωσης ήταν πάντα ένα σημαντικό ερευνητικό περιεχόμενο στον τομέα του διάβρωση. Αφού κόψει την παλιά άνοδο στον αγωγό ακατέργαστου πετρελαίου και τον υπολογισμό ζύγισης, διαπιστώνεται ότι ο βαθμός διάβρωσης της ανόδου του σωλήνα λαδιού είναι μεγαλύτερη από 70%.




sacrifical προστασία αναπαράγει σημαντικό ρόλο στην προστασία από τη διάβρωση των υποβρυχίων αγωγών. Αφού χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, καταναλώνεται σοβαρά και δεν μπορεί να φτάσει στο αρχικό επίπεδο προστασίας σχεδιασμού. Ως εκ τούτου, η προστασία του θυσιαστικού ανόδου πρέπει να ανιχνευθεί και να παρακολουθείται τακτικά. Όταν διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί το σχεδιασμένο καθεστώς καθοδικής προστασίας, πρέπει να ληφθούν μέτρα για την έγκυρη λειτουργία των υποβρυχίων αγωγών.

-at την ίδια στιγμή, στο σχεδιασμό του υποβρυχίου αγωγού Διαδρομή, είναι απαραίτητο να αναλυθούν τα βασικά δεδομένα όπως ο παράγοντας διάβρωσης των υποβρυχίων ιζημάτων και των παραμέτρων της διαδικασίας του υποβρυχίου αγωγού, βελτιστοποιούν το σχέδιο σχεδιασμού ανόδου, παρατείνει τη διάρκεια ζωής της ανόδου, όσο το δυνατόν περισσότερο και να μειώσει το κόστος αντικατάστασης ανόδου , έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος διάβρωσης των υποβρυχίων αγωγών σε κάποιο βαθμό και να διατηρηθεί η ακεραιότητα του υποβρυχίου αγωγού.

\\n \\nshandong linyi bosi αγώγιμες υλικές, Ltd είναι μια υψηλή \\ntech επιχείρηση που ειδικεύεται Στην παραγωγή εύκαμπτης ανόδου MMO, αγώγιμου πολυμερούς εύκαμπτου ανόδου και επικαλυμμένης από τιτάνιο, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top