Ένας σεισμός μεγέθους 7,1 έχει χτυπήσει βορειοανατολικά Νέα Ζηλανδία

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-04-24

wellington, 24 Απριλίου (xinhua)--a 7.1-magnitude σεισμός χτύπησε τα νερά κοντά στα νησιά Kermadec στο βόρειοeast Νέα Ζηλανδία την Τρίτη. Δεν υπήρχαν άμεσες αναφορές τραυματισμών ή ζημιών. Νότιο γεωγραφικό πλάτος και 177,838 βαθμοί δυτικού μήκους, σε βάθος 49 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το δίκτυο πληροφοριών σε σεισμό σε σεισμό των ΗΠΑ.n

the kermadec νησιά δεν έχουν μόνιμους κατοίκους. Το αρχιπέλαγος αποτελείται από δεκάδες ηφαιστειακά νησιά και είναι επιρρεπής σε συχνές σεισμούς και ηφαιστειακή δραστηριότητα. Αυτή είναι μια φυσική καταστροφή. Πρέπει ακόμα να μάθουμε κάποιες δεξιότητες για να αποφύγουμε καταστροφές.

新闻图.png1. Ο σεισμός για να αποφευχθεί ο πλησιέστερος, μετά τον σεισμό για να εκκενωθεί γρήγορα σε ένα ασφαλές μέρος είναι ένας καλύτερος τρόπος για την προστασία έκτακτης ανάγκης. Η πλησιέστερη διαφυγή είναι να δημιουργηθεί διαφορετικά αντίμετρα σύμφωνα με τις τοπικές συνθήκες. Όταν εμφανιστεί ο σεισμός, τα γυάλινα θραύσματα υψηλών κτιρίων και τα θραύσματα σκυροδέματος έξω από το κτίριο, καθώς και το τέλος των διαφημιστικών πινακίδων του Association Association, Tinplate, Neon Red Frame κ.λπ. Όταν περπατάτε στο δρόμο, είναι καλύτερο στο πλάι της τσάντας ή μαλακά αντικείμενα στο κεφάλι, κανένα στοιχείο δεν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί προστασία από το χέρι στο κεφάλι, όσο το δυνατόν περισσότερο για να προετοιμαστείτε για αυτοάμυνα, να είστε ήρεμοι, να ξεφύγετε από πόλους και φράχτες και τρέξτε σε ανοιχτές περιοχές.

3. Οι εργαζόμενοι στο εργαστήριο μπορούν να κρύψουν στο αυτοκίνητο, τα μηχανήματα και τον μεγαλύτερο εξοπλισμό, όχι για να πανικοβάλλεσαι, οι εργαζόμενοι σε ειδικές θέσεις θα πρέπει πρώτα να κλείσουν φουσκωτό και εκρηκτικό, τοξικές βαλβίδες αερίου, να μειώσουν έγκαιρα τη θερμοκρασία και την πίεση της υψηλής θερμοκρασίας, του αγωγού υψηλής πίεσης, του κλεισίματος Ο εξοπλισμός λειτουργίας. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μπορεί να εκκενωθεί από το χώρο εργασίας, υπό την προϋπόθεση της προστασίας της ασφάλειας, ένας μικρός αριθμός προσωπικού παραμένουν στην περιοχή ανά πάσα στιγμή για την παρακολούθηση των επικίνδυνων καταστάσεων, την έγκαιρη επεξεργασία πιθανών ατυχημάτων, για να αποφευχθεί η εμφάνιση δευτερογενών καταστροφών.

dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd. Το τμήμα δοκιμών δοκιμών, που ιδρύθηκε το 2011, είναι μια επιχείρηση υψηλήςtech με πολλά χρόνια επαγγελματικής ηλεκτρονικής τεχνολογίας και έρευνας έρευνας και ανάπτυξης για τη δημιουργία ενός συνόλου επαγγελματικών εργαστηριακών δοκιμών εξοπλισμού, έρευνας, ανάπτυξης, κατασκευής. 

dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd. Συμμετέχονται κυρίως σε ειδικά όργανα και εξοπλισμό είναι: Εργαστήριο Εργαστηριακού Δοκιμή, Εργαλείο Ανίχνευσης Στοιχείων, Δάπεδα υπολειμματικού μετρητή, δοκιμαστής μεγέθους κλειδώματος, ανιχνευτής γωνίας, μικροϋπολογιστής μετρητή τάσης, στατική αντοχή κάμψης Μηχανή δοκιμής, ΥψηλήPRECISION IMAGE PROCEDOR, Μηχανή δοκιμών καυστήρα, δοκιμαστής σφαίρας πτώσης, μετρητής άμμου, 90 μοιρών Η μηχανή δοκιμής αντοχής, δοκιμαστής αντοχής σε γρατζουνιές, δοκιμαστής αντίστασης φθοράς, μετρητής γυαλιστερού, μετρητής λευκότητας, μετρητής ενέργειας, υδρόβιο θερμόμετρο, υπέρυθρο, Viscometer, μετρητής πάχους, μετρητής βάθους, αναλυτική ισορροπία, δαγκάνα, μετρητή και άλλα όργανα και εξοπλισμό. Επαρκής απόθεμα, μετά από υποστήριξη και άλλα πλεονεκτήματα, καλωσορίστε νέους και παλιούς πελάτες σε όλη τη χώρα για να καλέσετε τη διαβούλευση μέσω ταχυδρομείου:

website: https:-www.instrumentvip.com

-tel: 8613712847488

contact πρόσωπο: κ. Zheng

 更多优质产品介绍1.jpg

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top