Χαρακτηριστικά κεραμικών πτερωτών

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-03-28

The κεραμικό έμβολο υιοθετεί την υψηλή σκληρότητα και την αντοχή στη φθορά των τεχνικών κεραμικών υλικών. Το κεραμικό έμβολο συνδέεται με κεραμική και από ανοξείδωτο χάλυβα συγκόλληση, συγκόλληση, ένθεση και τεχνολογία υποδοχής. Είναι ένα ιδανικό υποκατάστατο των μεταλλικών αντλιών και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στον ιατρικό εξοπλισμό, την περιβαλλοντική μηχανική, πετρελαίου, χημικών και άλλων βιομηχανιών.

1. Το κεραμικό έμβολο είναι κατασκευασμένο από δομικό κεραμικό υλικό υψηλής-perormance, το οποίο έχει υψηλή σκληρότητα, αντοχή στη φθορά, αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία, αντοχή στη διάβρωση και άλλες ιδιότητες. Για να εξασφαλιστεί αξιόπιστη απόδοση υλικού.

2. Η μικροπορώδη δομή που λαμβάνεται με τη μοναδική μέθοδο επεξεργασίας στην επιφάνεια εργασίας του κεραμικού εμβόλου έχει ένα εφέ αυτοί, το οποίο αλλάζει τον ολισθαίνοντα μηχανισμό τριβής και λίπανσης της παραδοσιακής αντλίας εμβόλου.-

3. Η επιφάνεια της εσωτερικής κοιλότητας υιοθετεί μια υγρή δομή και δεν υπάρχει νεκρή γωνία ή αυλάκωση. Η επιφάνεια της εσωτερικής κοιλότητας και η επιφάνεια του εμβόλου επεξεργάζεται σε μία επιφάνεια καθρέφτη με ένα προηγμένο σκληρό και εξωτερικό κυλινδρικό μύλο και η εξωτερική επιφάνεια δονείται και γυαλισμένη, η οποία είναι βολική για τον καθαρισμό και την απολύμανση.

-4. Η δομή του σώματος της αντλίας σφραγίζεται λεπτώς με τη δομή του προϊόντος, η οποία είναι βολική για αποσυναρμολόγηση.

5. Αυτά τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί για αντοχή στη διάβρωση, την αντίσταση στο οξύ και την αλκαλική και την απόδοση ασφαλείας και οι δείκτες τους έχουν φθάσει στο επίπεδο παρόμοιων ξένων προϊόντων.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top