Πώς να κάνετε την άλεση εργαλειομηχανών ακριβή και ακριβή;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-08-20

Η ακρίβεια και η ακρίβεια της τέμνουσας ακρίβειας. Προκειμένου να παραχθούν όλες οι πτυχές της επεξεργασίας είναι πολύ σημαντικές από την υψηλότερη ποιότητα και το προϊόν. Η εμφάνιση της ακρίβειας κατεργασίας, η βελτίωση και τα ακριβή αποτελέσματα που κοινοποιούνται με ακρίβεια στην επιχείρηση, πρέπει επίσης να επιτευχθούν με ακρίβεια σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα.


Συμβουλές για τη βελτίωση της ακρίβειας και της ακρίβειας στη άλεση

Όπως και άλλες διαδικασίες κατεργασίας, μηχανή-ελεγχόμενη άλεση χρησιμοποιεί υπολογιστή-ελεγχόμενες κινήσεις. Η ακρίβεια και η ακρίβεια των επιπέδων προγράμματος κατεργασίας καθορίζονται από την κίνηση του εργαλείου. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν την ακρίβεια και την ακρίβεια μιας εργαλειομηχανής' Η άλεση, συμπεριλαμβανομένης της οποίας για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων κοπής, είναι απαραίτητη η γνώση της ακρίβειας κοπής και της ακρίβειας της εργαλειομηχανής.


Χρήση εργαλείων ποιότητας:

Τα εργαλεία για τα εργαλεία άλεσης είναι επίσης διαθέσιμα με προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά σε προσαρμοσμένα εργαλεία που μπορούν να προσαρμοστούν για περισσότερες διαδρομές αξίας.


Μάθετε για τις ιδιότητες των υλικών:

Το ποσό και οι ιδιότητες του υλικού όπως η εκτατή δύναμη, η ενισχυμένη θερμική δύναμη, η επέκταση σχηματοποίησης, κ.λπ., πρέπει να εξεταστούν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Για παράδειγμα, μια χαμηλή προλακτίνη-Το υλικό δύναμης θα παραμορφώσει περισσότερο από ένα ευγενές υλικό όταν υποβάλλεται στην ίδια δύναμη.


έγκαιρη αναβάθμιση των εργαλειομηχανών:

Βελτιώσεις, οι μηχανές ενημερώνονται τακτικά για να κάνουν αυτή τη μηχανή να λειτουργήσει. Οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν την αξία επένδυσης τους εγκαίρως. Ωστόσο, είναι πρόθυμοι να αναβαθμίσουν τις μηχανές τους λόγω της υψηλής επένδυσης. Ο ρυθμός καταγραφής του προϊόντος μπορεί να αυξηθεί λόγω παραμόρφωσης ή σφαλμάτων επεξεργασίας από την πρόσθετη ύλη.


Εργαλεία βελτίωσης:

Τα εργαλεία τελειοποίησης σημαίνουν ότι χρησιμοποιείτε διαφορετικό τύπο και επιλέγετε έναν τύπο σχεδιασμένο για το υλικό που επεξεργάζεται στη μηχανή. Ως εκ τούτου, υπάρχει ένα εργαλείο που είναι το πιο διαθέσιμο, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε όσο ακριβείς μπορείτε να το εφαρμόσετε.


Εργαλείο παρατήρησης:

Μπορεί να προκληθεί από λειαντική επαφή μεταξύ του εργαλείου και του εξοπλισμού. Τα εργαλεία μπορούν να παραγάγουν τις αιχμηρές αλλαγές σχήματος μεγέθους και άκρων αιχμής.


Υλικό:

Σε σύγκριση με τα υλικά αργιλίου, η ακρίβεια κατεργασίας των σκληρών υλικών είναι υψηλότερη.


Κατάσταση μηχανής:

Η κατάσταση της μηχανής επηρεάζει επίσης την ακρίβεια και την ακρίβεια του τελικού προϊόντος.


Άλλοι σημαντικοί παράγοντες που αυξάνουν την ακρίβεια και την ακρίβεια της άλεσης περιλαμβάνουν:


Κατάσταση μηχανής:

Η μηχανή πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να ευθυγραμμίζεται σωστά.


κατάσταση:

Η μηχανή πρέπει να είναι απαλλαγμένη από ελαττώματα και να εγκατασταθεί σωστά στον πάγκο εργασίας.


Κατάσταση εργαλείου:

Το εργαλείο κοπής πρέπει να είναι αιχμηρό και καταλληλότερο.


Παράμετροι κοπής:

Οι παράμετροι κοπής πρέπει να ρυθμιστούν σωστά για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top