Κέντρο κατεργασίας, επεξεργασία χάραξης, συζήτηση μηχανών άλεσης

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-08-20

Είναι η δημοφιλέστερη μορφή κατεργασίας σήμερα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα μέρη διαφόρων ακρίβειας και βαθμών, επαναληπτικότητας, αυτοματοποίησης και σωστής μορφής κατεργασίας για να μεγιστοποιήσει τη μέθοδο κατεργασίας για να δημιουργήσει άλλους τύπους. Αν διαβάσετε για πολλά αυτού του τύπου ή κάπουe, Εσύ' Πιθανώς επεξεργασμένος στη μηχανή σε περιοχές όπως η άλεση, η χάραξη, και τα κέντρα κατεργασίας. Εσύ' Πιθανότατα θα πάρει σαφήνεια από το όνομα, έτσι ώστε' Είναι αυτό. Οι λάτρεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα θέματα για να τα καλέσουν.


Εισαγωγή του κέντρου κατεργασίας, της μηχανής χάραξης και της μηχανής άλεσης

Αυτά μπορεί να βοηθήσουν την αίτησή σας σήμερα, αλλά η εφαρμογή τους θα τα καταλάβει καλύτερα.


Μηχανές χάραξης και άλεσης εργαλειομηχανών:

Αυτή η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χάραξη και ικανότητα, άλεση, άλεση, κοπή και χάραξη. Η εργαλειομηχανή λειτουργεί με υψηλή ταχύτητα και έχει την ακρίβεια κατεργασίας και την ακρίβεια κατεργασίας της εργαλειομηχανής. Η μηχανή άλεσης μπορεί να επεξεργαστεί μέταλλα με ακρίβεια C40 και κάτω. Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για το μέταλλο. Οι μηχανές έχουν τη γρήγορη επεξεργασία μετάλλων, την επεξεργασία μηχανών, την επεξεργασία μετάλλων, την επεξεργασία μετάλλων, την επεξεργασία μετάλλων, την επεξεργασία μετάλλων, το μέταλλο οργανικό, την προστασία του περιβάλλοντος και άλλα μη-τελειοποίηση της επεξεργασίας. και άλλες βιομηχανίες που απαιτούν λεπτή άλεση και φινίρισμα των φορμών.


Μηχανή χάραξης:

Οι λειτουργίες αυτού του μίνι υπολογιστή αναφέρονται παραπάνω, αλλά χρησιμοποιούνται για μηχανές επεξεργασίας. Οι μηχανές κοπής δεν είναι διαθέσιμες, μόνο για χάραξη. Δεν είναι κατάλληλο για μεγάλη εκτέλεση εργαλείων. Συνήθως κατάλληλο για μηχανή-ελεγχόμενη κατεργασία αυτών, όχι για βιομηχανική κατεργασία. .


Κέντρο επεξεργασίας εργαλειομηχανών:

Πρόκειται για μια συσκευή αυτοματοποίησης πληροφορικής με πολλαπλές λειτουργίες που μπορούν να αυτοματοποιηθούν και να αλλάξουν ανάλογα με τις ανάγκες. Η τελική μηχανή κατεργασίας μπορεί να εγκατασταθεί στο εργαλειομηχανό σύμφωνα με το πρόγραμμα, εργαλειομηχανή. Ρυθμίστε την επιλογή κίνησης, την εκτέλεση διακοπτών, εκτελέστε την ταυτόχρονη εκτέλεση Άτλας, όπως τα κέντρα κατεργασίας που βυθίζουν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για να επεξεργαστούν πρίσματα, διάτρηση και διάφορα άλλα προγράμματα. Τα κέντρα κατεργασίας δεν είναι κατάλληλα για χάραξη. Σχήματα μερών, όπως πλαίσια, χωρίσματα, καλύμματα κλπ., τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν πολλαπλά προγράμματα ταυτόχρονα.


Κέντρο κατεργασίας κύρια διαφορά μεταξύ άλεσης και χάραξης, ανάλυση χάραξης

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε μερικές από τις βασικές διαφορές μεταξύ κέντρων κατεργασίας και χάραξης και χάραξης.


Δύναμη περιστροφής:

Η δύναμη ροπής της μηχανής άλεσης είναι μικρότερη από δέκα, η μηχανή χάραξης είναι μικρότερη, και η δύναμη ροπής του κέντρου κατεργασίας είναι τόσο υψηλή όσο δεκάδες κιλοβάτ.


Δυνατότητα κοπής:

Μεταξύ αυτών, οι μηχανές χάραξης χρησιμοποιούνται κυρίως για χάραξη και δεν είναι κατάλληλες για επεξεργασία. Οι μηχανές άλεσης και χάραξης χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία και το φινίρισμα μεγάλων τεμαχίων προς κατεργασία. Το κέντρο κατεργασίας μπορεί να εκτελέσει τη βαριά κοπή και την τραχιά κατεργασία.


στίχοι:

Οι μηχανές χάραξης είναι κατάλληλες για έργα που δεν απαιτούν φινίρισμα εργαλειομηχανών, ενώ τα κέντρα κατεργασίας και τα επεξεργασμένα εργαλειομηχανά είναι επειδή οι λειτουργίες τους είναι αυτοματοποιημένες στην κατεργασία.


ταχύτητα:

Έναντι της μηχανής χάραξης και της μηχανής άλεσης, η ταχύτητα του κέντρου κατεργασίας Γ είναι ελαφρύτερη από το Γ. Η κατεργασία της μπορεί να είναι ελαφριά. Ο λόγος για την ελαφρότητά του, το απλό σχέδιο της μηχανής χάραξης, η γραμμική γραμμική μηχανή άλεσης, η ταχύτητα είναι 20μ/min.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Τίτλος εργασίας: Business Development Manager

Τμήμα: Business Section

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-0769-85536862

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86-13619085530

Δικτυακός τόπος: rxcncmilling.elb2bvip.com

Διεύθυνση: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top