Κανένα ηλεκτρονικό κύκλωμα ημιαγωγών δεν γεννιέται, δέκα φορές μεγαλύτερο από την παραδοσιακή αγωγιμότητα

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-19

Ε Οι διδάσκοντες στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια του Σαν Ντιέγκο χρησιμοποιούσαν υλικά για την ανάπτυξη του κόσμου και του κόσμου&Η αγωγιμότητα είναι δέκα φορές υψηλότερη από τη συμβατική.Η τεχνολογία αυτή ευνοεί την κατασκευή ταχύτερων μικροηλεκτρονικών συσκευών υψηλότερης ισχύος και αναμένεται να παράγει πιο αποδοτικούς ηλιακούς συλλέκτες.

Οι επιδόσεις των υφιστάμενων συμβατικών μικροηλεκτρονικών συσκευών, όπως οι τρανζίστορ, περιορίζονται τελικά από τις επιδόσεις των συστατικών τους υλικών.Για παράδειγμα, η φύση του ίδιου του ημιαγωγού περιορίζει τη αγωγιμότητα ή τη ροή ηλεκτρονίων της συσκευής.Επειδή οι ημιαγωγοί έχουν ένα λεγόμενο διάκενο ζώνης, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εφαρμοστεί κάποια εξωτερική ενέργεια για να προκληθεί το άλμα ηλεκτρονίων μέσα από το διάκενο ζώνης.Επιπλέον, η ταχύτητα των ηλεκτρονίων είναι επίσης περιορισμένη επειδή όταν τα ηλεκτρόνια περνούν μέσω του ημιαγωγού, πάντα συγκρούονται με άτομα μέσα στον ημιαγωγό.

Η Ομάδα Εφαρμοσμένων Ηλεκτρομαγνητών, υπό την ηγεσία του Dan Sievenpiper, καθηγητή ηλεκτρολογίας στο UC San Diego, διερεύνησε τους περιορισμούς της χρήσης διαστημικών ελεύθερων ηλεκτρονίων για την επανάληψη και τη μεταφόρτωση· 101· ημιαγωγών για την υπέρβαση των περιορισμών της παραδοσιακής ηλεκτρονικής.Ο Ebrahim Forati, ο πρώτος συγγραφέας της μελέτης, είπε: " Και ελπίζουμε να το επιτύχουμε σε μικρό επίπεδο. "

Ωστόσο, η διαδικασία έκλυσης ηλεκτρονίων από υλικά είναι δύσκολη.Η διαδικασία αυτή είτε απαιτεί την εφαρμογή υψηλής τάσης (τουλάχιστον 100 βολτ) και λέιζερ υπεριώδους ακτινοβολίας υψηλής ισχύος, είτε απαιτεί εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 1000 βαθμούς Fahrenheit), γεγονός που δεν είναι πρακτικό σε ηλεκτρονικές συσκευές μικρονίων και νανοκλίμακας.

Σάρωση εικόνας ηλεκτρονικού μικροσκοπίου (SEM) ημιαγωγών μικροηλεκτρονικών συσκευών (άνω αριστερά) και επιφανειακής επιφάνειας Au (άνω δεξιά, κάτω)

Για να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση, η ομάδα του West Piper σχεδίασε μια φωτοαπεσταλτική μικροσυσκευή που μπορεί να απελευθερώσει ηλεκτρόνια από το υλικό, και οι συνθήκες ελευθέρωσης είναι λιγότερο απαιτητικές.

Η διάταξη αποτελείται από υπόστρωμα πυριτίου, φράγμα διοξειδίου του πυριτίου, και μια κατασκευασμένη επιφάνεια πάνω από την οποία ονομάζεται " Μεταεπιφανής. " Η επιφάνεια των γυαλιών αποτελείται από μια παράλληλη λωρίδα των συστοιχιών Au (χρυσό) και μια διάταξη νανοδομής τύπου μανιτάρια Au.

Η επιφάνεια Au Meta έχει σχεδιαστεί για να παράγει " καυτά σημεία " με ηλεκτρικά πεδία υψηλής έντασης κατά την εφαρμογή της χαμηλής τάσης DC (λιγότερων από δέκα βολτ) και χαμηλής ισχύος υπέρυθρα λέιζερ ταυτόχρονα.Αυτά " καυτά σημεία " Η ενέργεια είναι αρκετή για να " τράβηγμα " τα ηλεκτρόνια έξω από το μέταλλο, απελευθερώνοντας ελεύθερα ηλεκτρόνια.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής συσκευής δείχνουν ότι η αγωγιμότητά του αυξάνεται κατά δέκα φορές.Ο Ιμπραήμ είπε: " Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ελέγξεις περισσότερα ελεύθερα ηλεκτρόνια. "

Η Δυτική Πάιπερ είπε: " Φυσικά, αυτό δεν θα αντικαταστήσει όλες τις συσκευές ημιαγωγών, αλλά για ορισμένες συγκεκριμένες εφαρμογές, μπορεί να είναι η καλύτερη λύση, όπως συσκευές υψηλής συχνότητας ή υψηλής ισχύος. "

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η σημερινή υπερανώτερη επιφάνεια Au είναι μόνο μια απόδειξη του σχεδιασμού της έννοιας.Για διάφορους τύπους μικροηλεκτρονικών συσκευών, απαιτούνται διαφορετικά σχέδια υπερκείμενων επιφανειών και βελτιστοποιήσεις.Ερευνητές αναφέρουν ότι το επόμενο βήμα είναι να κατανοήσουμε τη σκαλωσιμότητα αυτών των συσκευών και τους περιορισμούς της απόδοσής τους.ιβ)

Εκτός από τις ηλεκτρονικές εφαρμογές, η ομάδα εξετάζει και άλλες εφαρμογές της τεχνολογίας, όπως το φωτοημισφαίριο, η φωτοτυπία κ.λπ., προκειμένου να επιτύχει νέες φωτοβολταϊκές συσκευές ή περιβαλλοντικές εφαρμογές.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Overseas Business Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-0539-3712117

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15610665825

Δικτυακός τόπος: mmoanode.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top