Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ταινίας pp?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-06-28

Για την ταινία PP

Η ταινία PP είναι ένα είδος μπογιάς.-διακοσμητικές ταινίες επιφάνειας ελεύθερης επίπλωσης κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο.Η οπτική του επίδραση είναι συγκρίσιμη με εκείνη του καπέλου ξύλου.Είναι πολύ κατάλληλο για επίπεδη κόλλα, περιτύλιξη και υπό όρους 3D blister.Η πίσω πλευρά μπορεί να επικαλύπτεται με κόλλα, και η επεξεργασία της κόλλας μπορεί να προάγει την πρόσφυση μεταξύ της μεμβράνης και διαφόρων τεμαχίων εργασίας, καθιστώντας το προϊόν πιο ανθεκτικό.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της φιλικής προς το περιβάλλον ταινίας PP είναι ότι είναι βιοαποικοδομήσιμη όταν ανακυκλώνεται και απελευθερώνει μόνο νερό και διοξείδιο του άνθρακα όταν καίγεται, και δεν παράγει τοξικό αέριο, το οποίο φέρνει καλά νέα στο περιβάλλον.


Πλεονέκτημα:

1. Υγιείς και μη-τοξικό: μη-τοξικές, μη ιδιόρρυθμες οσμές, επιβλαβείς για βαρέα μέταλλα ουσίες όπως μόλυβδος, χρώμιο κ.λπ., δεν μπορούν να έλθουν σε άμεση επαφή με τρόφιμα, εξαιρετική περιβαλλοντική απόδοση, η καύση δεν απελευθερώνει τοξικά αέρια"διοξίνη"Δεν βλάπτει το περιβάλλον και το ανθρώπινο σώμα.

2. Αδιάβροχη και υγρασία-Απόδειξη: Έχει εξαιρετικές ιδιότητες στεγανοποίησης, έχει τη λειτουργία της παρεμπόδισης υδρατμού και της έκλυσης φορμαλδεΰδης, και εξαιρετική αδιάβροχη, υγρασία-απόδειξη και προστασία του περιβάλλοντος.

3. ψυχρή αντίσταση και αντοχή στη θερμότητα: ισχυρή αντίσταση στο κρύο, χωρίς εμπλοκή το χειμώνα σε μείον 30 μοίρες·καμία παραμόρφωση σε υψηλές θερμοκρασίες 130 μοίρες.

4. κατά-αντοχή σε γρατζουνιές και τριβή: Εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, ισχυρή αντίσταση στην κόπωση κάμψης, ισχυρή αντίσταση κατά-Συντελεστής τριβής, 5 η βαρύτητα του Νεύτωνα γρατζουνάει χωρίς να αφήσει ίχνη.

5. Αντοχή πετρελαίου και εύκολο καθάρισμα: υψηλή πυκνότητα, ισχυρή αντίσταση θερμότητας, εύκολο να καθαριστούν οι κηλίδες λαδιού και καλή αντίσταση κηλίδων.

6. Φωτεινά χρώματα: καλή χημική σταθερότητα, δεν αντιδρά με τις περισσότερες χημικές ουσίες και διατηρεί μόνιμα φωτεινά χρώματα.

7. Όμορφη υφή: ισχυρή υφή επιφάνειας και ρεαλιστική αφή, η οποία μπορεί να υλοποιήσει διάφορες έννοιες σχεδιασμού των σχεδιαστών.

8. αντίσταση μόνωσης: υψηλή-Η απόδοση της μόνωσης συχνότητας είναι εξαιρετική, διότι δεν απορροφά σχεδόν καθόλου νερό, η απόδοση της μόνωσης δεν επηρεάζεται από τη θερμοκρασία, ο διηλεκτρικός συντελεστής είναι υψηλός και η αντοχή στην τάση και το τόξο είναι καλή.

9. Δυνατή πλαστικότητα: η επακόλουθη επεξεργασία είναι απλή και βολική, επίπεδη κόλλα, περιτύλιξη, κυψέλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αντίσταση διπλώματος.

10. On-προσαρμογή της ζήτησης: μπορεί να ανταποκριθεί στον πελάτη'·εξατομικευμένες ανάγκες σχεδιασμού και προσαρμοσμένη παραγωγή.


PP θέση ταινιών

1. Προχωρημένη τεχνολογία: βιομηχανία'·η πρώτη εφαρμογή του νερού-Μελάνια με βάση, τεχνολογία επιφανειακής επεξεργασίας μεμβράνης προϊόντος, τεχνολογία προσαρμογής προϊόντων μεμβράνης, υψηλή-τεχνολογικό περιεχόμενο και πραγματικές επενδύσεις στην τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος.

2. Πράσινη προστασία του περιβάλλοντος: Μελάνι, αυτοκόλλητο, τεχνική διαδικασία, συσκευασία, απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος θεωρούνται ως πρότυπο αξιολόγησης της εφαρμογής σε κάθε σύνδεσμο για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν μπορεί να είναι πραγματικά ασφαλές, πράσινο και φιλικό προς το περιβάλλον.

3. Εξαιρετική ποιότητα: Το προϊόν είναι υγιές, μη-τοξική, γρατζουνιά-ανθεκτικό, φθορά-ανθεκτική, αδιάβροχη, υγρασία-Απόδειξη, ψυχρή-ανθεκτικό, εύκολο να καθαριστεί, και έχει ισχυρή πλαστικότητα.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top