Κατασκευή μηχανημάτων

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-06-30

Η βιομηχανία κατασκευαστικών μηχανημάτων έχει κάνει ένα ευχάριστο βήμα στην επιτάχυνση της δομικής προσαρμογής, στην καλλιέργεια και ανάπτυξη νέας κινητικής ενέργειας, πραγματοποιώντας τη μετατροπή παλαιάς και νέας κινητικής ενέργειας και μετασχηματίζοντας τον τρόπο ανάπτυξης, ο οποίος δημιούργησε συνθήκες για την περαιτέρω προώθηση της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης των κατασκευών μηχανήματα.

Προς το παρόν, υπό την καθοδήγηση του " Κατασκευασμένο στην Κίνα 2025 " , μια ομάδα επιχειρήσεων στον κλάδο των κατασκευαστικών μηχανημάτων συνεχίζει να επιταχύνει τον μετασχηματισμό και την αναβάθμιση, να εμβαθύνει την εξερεύνηση, την έρευνα και την εφαρμογή έξυπνων σχετικών τεχνολογιών, να επιταχύνει την κατασκευή και την εφαρμογή βιομηχανικού Διαδικτύου και να επιτύχει προφανή πρόοδο.

Ταυτόχρονα, η συμμόρφωση με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας συνεχίζει να σημειώνει σημαντικές ανακαλύψεις. τηρήστε την πράσινη ανάπτυξη, επιταχύνεται ο ρυθμός εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης εκπομπών κατασκευαστικών μηχανημάτων. τηρείτε υψηλά πρότυπα, η τυποποίηση σε ολόκληρη τη βιομηχανία έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή.

Η κατασκευή των έργων "Belt and Road" των σχετικών επιχειρήσεων κατασκευαστικών μηχανημάτων έχει επιταχυνθεί, το πεδίο και το πεδίο της διεθνούς συνεργασίας ικανότητας παραγωγής επεκτείνεται συνεχώς, το σύστημα και ο μηχανισμός βελτιώνονται συνεχώς, η κατασκευή βασικών κατευθύνσεων και βασικών τομέων έχει σημειώσει θετική πρόοδο και σημαντικά αποτελέσματα και η βιομηχανία κατασκευαστικών μηχανημάτων συνέχισε να διεθνοποιείται. Επιταχύνω, " βγαίνω " πέτυχε συνεχώς νέα αποτελέσματα.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan ouyano Machinery Parts Co. LTD;
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top