Γνώση τάσης μπαταρίας λιθίου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-08-09

Γνώση τάσης μπαταρίας λιθίου


Η τάση της μπαταρίας λιθίου είναι ένας από τους σημαντικούς δείκτες μέτρησης της απόδοσης αποφόρτισης των μπαταριών λιθίου. Δείχνει τη διαφορά δυναμικού μεταξύ θετικών και αρνητικών ακροδεκτών μιας μπαταρίας λιθίου σε μια ορισμένη κατάσταση, σε volts (V). Η ονομαστική τάση, γνωστή και ως ονομαστική τάση, αναφέρεται στην τάση που παρουσιάζει η μπαταρία κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας. Η ονομαστική τάση της μπαταρίας λιθίου είναι γενικά 3.7V ή 3.6V.


Η ονομαστική τάση θα ποικίλει ανάλογα με το υλικό καθόδου της μπαταρίας λιθίου. Η ονομαστική τάση της μπαταρίας λιθίου οξείδιο του κοβαλτίου είναι 3.7V. η ονομαστική τάση της μπαταρίας λιθίου οξείδιο μαγγανίου είναι 3.8V? η ονομαστική τάση του τριμερούς υλικού κοβαλτίου λιθίου νικελίου κοβαλτίου είναι μόνο 3.5-3.6V, αλλά με τη συνεχή βελτίωση του τύπου και της δομής Perfect, η ονομαστική τάση μπαταρίας λιθίου μπορεί να φθάσει τα 3.7V. μπαταρία λιθίου φωσφορικού σιδήρου έχει τη χαμηλότερη ονομαστική τάση, μόνο 3.2V, αλλά η μπαταρία λιθίου αυτού του υλικού είναι πολύ ασφαλές, δεν θα εκραγεί, η απόδοση του κύκλου είναι πολύ καλή μπορεί να φτάσει 2000 εβδομάδες.


Η τάση μιας μπαταρίας λιθίου καθορίζεται από το δυναμικό των ηλεκτροδίων. Η τάση, που ονομάζεται επίσης διαφορά δυναμικού ή διαφορά δυναμικού, είναι μια φυσική ποσότητα που μετρά τη διαφορά στην ενέργεια που παράγεται από το φορτίο στο ηλεκτροστατικό πεδίο λόγω της διαφοράς δυναμικού. Το δυναμικό ηλεκτροδίων των ιόντων λιθίου είναι περίπου 3V, και η τάση της μπαταρίας λιθίου ποικίλλει ανάλογα με τα υλικά.


Για παράδειγμα, μια τυπική μπαταρία λιθίου έχει ονομαστική τάση 3.7V και τάση πλήρους τάσης 4.2V. και μια μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου έχει ονομαστική τάση 3.2V και τάση πλήρους τάσης 3.65V. Με άλλα λόγια, η διαφορά δυναμικού μεταξύ των θετικών και των αρνητικών ηλεκτροδίων μιας μπαταρίας λιθίου στην πράξη δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 4.2V, η οποία είναι μια απαίτηση που βασίζεται στο υλικό και την ασφάλεια της χρήσης.


Γενικά, μια μπαταρία λιθίου 3.7v πρέπει να έχει ένα " προστατευτική πλακέτα " για υπερφόρτιση και υπερβολική εκφόρτιση. Αν η μπαταρία δεν έχει προστατευτική πλακέτα, χρησιμοποιεί μόνο τάση φόρτισης περίπου 4.2v, επειδή η ιδανική τάση πλήρους φόρτισης της μπαταρίας λιθίου είναι 4.2v και η τάση υπερβαίνει τα 4.2v. Βλάβη στη μπαταρία, χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο για να φορτίσετε κατά την παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας.


Τα παραπάνω είναι η εισαγωγή της τάσης της μπαταρίας λιθίου φωσφορικού σιδήρου. Γενικά, όσο μεγαλύτερη είναι η τάση φόρτισης και εκφόρτισης μιας μπαταρίας λιθίου, τόσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητά της. Οι τάσεις φόρτισης και εκφόρτισης των μπαταριών λιθίου διαφορετικών υλικών είναι διαφορετικές. Το χαμηλότερο είναι μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου, μπαταρία ιόντων λιθίου από διαφορετικούς τύπους υλικών ηλεκτροδίων, η πλατφόρμα εκφόρτωσης έχει μεγάλη διαφορά, η τάση θα είναι διαφορετική.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Ennopro Group Limited
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Ennopro Group Limited

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Sales

Εταιρικό τηλέφωνο: 0086-755-89805835

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: 0086-185-6626-9087

Δικτυακός τόπος: ennopro.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 7th Floor, Huarong Building, Qiaolian East, Bulong Road, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top